Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Επιτέλους ο κ. Γενικός μίλησε!!! Την αλήθεια θα την μάθουμε ποτέ;

Την προηγούμενη τετραετία Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κορυδαλλού ήταν ο κ. Γιώργος Μεντζελίδης. Από το 2005 διετέλεσε μέλος του κλειστού πυρήνα που μεθόδευσε την υποψηφιότητα του κ. Κασιμάτη, πρώην αντιδημάρχου του Δημάρχου Χρήστου,στη συνέχεια απέτυχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος να εκλεγεί, επιβραβεύτηκε όμως γιά τις χρήσιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κασιμάτη με την υψηλών αποδοχών θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κορυδαλλού. Μεταξύ των πολλών υπηρεσιών που πρόσφερε στον νυν Δήμαρχο στην επεισοδιακή και παρατεταμένη προεκλογική περίοδο του 2006 ήταν μαζί και με άλλους "γνωστούς" στην πόλη του Κορυδαλλού γιά το "έργο τους και την προσφορά τους" να διεμβολίσει με άξονα "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" δημοτικές παρατάξεις και πολιτικά κόμματα του Κορυδαλλού. Οι θέσεις,τα αξιώματα τα βολέματα κλπ πήγαιναν και έρχονταν σε ενεργά ή παροπλισμένα μέλη και στελέχη. Ακουγόταν τότε ότι ο κλειστός πυρήνας διαχειριζόταν με άνεση τους καταλόγους τοπικών οργανώσεων κομμάτων... Στις τελευταίες εκλογές δεν έθεσε υποψηφιότητα στηριζόμενος μάλλον στη βεβαιότητα ότι θα είναι πάλι Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κορυδαλλού. Τελικά φαίνεται ότι θα είναι Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Ζωγράφου. Θα μάθουμε κάποτε τις πραγματικές αιτίες της ρήξης μεταξύ του Γενικού και του Δημάρχου, ή θα μας αφήσουν στο σκοτάδι; Οι αιτίες μας αφορούν γιατί από ότι φαίνεται έχουν συνέπειες στο Δήμο και στην πόλη.
Σήμερα ο κ. Μεντζελίδης αναγκάζεται να απαντήσει σε δημοσίευμα του ιστολογίου Δημοτικό Σαφάρι με τίτλο ΤΑ ΠAIΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ…
Αναφέρει στην απάντησή του
"1, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού με επέλεξε και αποφάσισε (με απόφασή του που αναρτήθηκε στο "Διαύγεια") να με απασχολήσει ως έμμισθο ειδικό Σύμβουλο του Δήμου. Μέχρι να ανακαλέσει την απόφασή του , που πάλι ανάρτησε στο "Διαύγεια" , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΠΟΤΕ γιατί για να ισχύσει η απόφαση πρόσληψής μου έπρεπε να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ και ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ και σύμβαση με το Δήμο Κορυδαλλού. ΠΟΤΕ δεν υπέγραψα σύμβαση όμως αφού αποφάσισα να αποδεχτώ τελικά τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Ζωγράφου (γι αυτό άλλωστε, μετά από παρέμβασή μου , ο Δήμαρχος Κορυδαλλού ανακάλεσε την απόφαση πρόσληψής μου ). Αυτά λοιπόν για τον Κορυδαλλό ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΤΑ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΈΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ, την παραμικρή σύμβαση ως σύμβουλος. Πρέπει λοιπόν να αποδείξετε στο δικαστήριο ότι "τα παίρνω" από τον Κορυδαλλό όπως ισχυρίζεστε. Δυστυχώς για εσάς αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε και θα έχετε πρόβλημα..." Η συνέχεια στην ανάρτηση παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου