Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

Οικοδομούν το σοσιαλισμό στον Κορυδαλλό.

Διακομματική στήριξη ζητά ο "ανεξάρτητος" Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.
Στήριξη θα του δώσουν μόνο οι "πετυχημένοι" μικροαπατεώνες του βουλευτικού κατεστημένου, οι τοπικές παραδουλεύτρες υπερτοπικών εργολαβικών συμφερόντων, οι μεσολαβητές εκδοτικών και μικροεκδοτικών επενδύσεων και ορισμένοι μικροβολεμένοι που συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο των παραπάνω αρρωστημένων σχέσεων του σκουριασμένου συστήματος της τοπικής εξουσίας.
........
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού, διακινούν επιστολή (και μαζεύουν πολλές δεκάδες υπογραφές), με την οποία κάνουν σαφές ότι θα πολεμήσουν σκληρά μέχρι το τέλος "ενάντια στα λαμόγια της πολιτικής" από όπου και αν προέρχονται.
Το neagenia στηρίζει ανεπιφύλακτα την αξιοπρεπή επιλογή της 16χρονης πόλης, μια ελπιδοφόρα πρόταση που διατυπώθηκε πριν από δύο μήνες και βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο της συζήτησης των πιό δημιουργικών δυνάμεων της πόλης.

Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κατέλαβαν θέσεις οργάνων σε Δημοτικό, Νομαρχιακό ή περιφερειακό επίπεδο, υποστηριζόμενα από αυτό ακριβώς το άθλιο και αρρωστημένο σύστημα, αφού έκαναν τα πάντα -σχεδόν- για να διαλύσουν την συλλογική λειτουργία των οργανώσεων και να αποκλείσουν με διάφορους τρόπους τους ανεπιθύμητους, εισηγούνται τώρα κατά πλειοψηφία την στήριξη του ανεξάρτητου υπερδιαπλεκόμενου Δημάρχου.
Δείτε συνέχεια στο Νέα Γενιά όπως και τις παραπομπές


• Περί λατομείων: Κύριο Ιωαννίδη, βουλευτή Νέας Δημοκρατίας.

• Ο Διάκος, ο Αγγέλου, ο Κασιμάτης και τα λατομεία.

• Tην αστειότητα του Αντιδήμαρχου κυρίου Φίλη, απαντούμε ΕΜΕΙΣ! Γιατί υπάρχουν στην πόλη ελεύθεροι πολίτες. Που δεν χρωστούν σε κανέναν!

• Ποιό καλώδιο συνδέει το αυτοδιοικητικό κατεστημένο με συμφέροντα στον Κορυδαλλό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου